G´Charlie z Korycanských skal

Coursing v Kralupech nad Vltavou

16.03.2009 00:00

V sobotu Charlinka absolvovala svůj první coursing.

Nejprve jsme se báli, že ani nebudeme mezi 50 zařazenými, protože se paničce nevrátilo žádné zpětné potvrzení přihlášky, ale na doporučení paní Krajánkové jsme přeci jen do Kralup nad Vltavou vyrazili. A dobře jsme udělali ... spousta hafíků byla totiž přihlášených, ale dobrá polovina nakonec nedorazila.

Dostali jsme číslo 18 a čekali ... Mezitím jsme si našli kámošku ridgebacku a tak to holkám i nám pěkně utíkalo.

Konečně je to tady, hlásí naše jméno :o). Charlinka zavětřila a na povel "vem si lumpíčka" vyrazila za oranžovým igelitem :-)). Nadbíhala si zatáčky a "lumpíčka" uštvala. Tak se jí to líbilo, že nemohla vůbec psychicky unést, když jí paníček igeliťák vzal a sám si s ním pak běhal po hřišti, aby ho natáhl pro dalšího závodníka. Vrčela, štěkala, skákala, no myslela jsem, že ji neudržím. Pak běžela kámoška a to prožívala úplně stejně. A tak nás napadla skvělá myšlenka a sice tahle dvě odrostlá mimina spojit do tandemu, ať "loví" společně. Líbilo se jim to moc, chvilku honily návnadu, chvilku samy sebe :o). Do cíle ovšem docválaly s bujarým štěkotem!! Třetí běh jsme už opět nechali samostatně ..

Score dne: 2 přetržené obojky a po zbytek víkendu spící ridgeback :o))). Coursing moc doporučujeme, pro psy skvělé vyblbnutí.

Fotečky jako tradičně na: https://picasaweb.google.com/gcharliezkorycan

Jana

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode