G´Charlie z Korycanských skal

Další kralupské běháníčko

23.08.2009 19:38

Původně jsme ani nebyly s paničkou přihlášené, ale protože jí odpadl program, na poslední chvíli jsme to zkusily a pan Holub-organizátor nám odpověděl, ať klidně přijedeme. Během dopoledne jsme se v Kralupech seznámily s pejskem také z CHS z Korycanských skal, jmenuje se Lexi a je to vlastně Charlinky bratranec. Je s ním pěkná psina :o). Miluje totiž vodu a vesele v ní poskakuje a loví kapky :o)))). S jeho páníčkem jsme si již předtím dopisovali, takže to byla celkem náhoda, že jsme měli možnost se tady osobně poznat.

Čekání na první běh bylo docela dlouhé, Charlie to jako obvykle prožívala se štěkotem a zrakem upřeným neustále k dráze.

Konečně to přišlo a hlásili naše pořadové číslo 24 ... Lano se bohužel 3x zaseklo na navijáku, ale o to více byla spokojená, že se jí návnadu podařilo ulovit :-)). Mezi druhým během pak byla přestávka při které závodila štěňata a licence. Napadlo mě tedy, proč ji nepřihlásit rovnou na licenční běh, když ji to tak baví? Nezbytnou dečku nám vypůjčila paní rozhodčí a košík jsme měli od Lexiho- oběma děkujeme, takže výbava byla kompletní a mohly jsme na start. Charlie splnila 2 licenční běhy, jeden solo a druhý v tandemu s dalším ridgebackem.

Příště nás tedy čeká ještě třetí, opět tandemový běh. Už se moooooc těšíme :o)

Haf

(fotky najdete opět na https://picasaweb.google.com/gcharliezkorycan)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode